londonbridalshow2014

Blondy & Blacky Bal och Brud butik har stängt Lördag 5 April till Måndag 7 April då Petra och Helén åker till Bröllopsmässan London Bridal Show. Ni som är på jakt efter den perfekta balklänningen eller brudklänningen är mer än välkomna åter den 8 April då vi är på plats igen.

Blondy & Blacky Frisör har öppet som vanligt Måndag – Fredag 9-18.

Öppet på lördagar

Nu när sommaren övergått till en väldigt varm höst så har vi åter igen öppet på lördagar mellan 10 och 14. Välkomna in och se vilka erbjudanden vi har på lager!

Ny smokingleverantör

Javier ArnaizIdag har vi möblerat om lite på herravdelningen för att göra plats för vår nya smoking-leverantör Javier Arnaiz.

Det är högklassiga kostymer och jacketts av spanskt snitt. Vi får in flera av dessa under Februari 2013.

En fredagshälsning

Vår sista kund under fredagen var en ung tjej med ett imponerande hårsvall. Så pass att alla vi som var kvar i salongen var tvungna att stanna upp och kika. Håret var väldigt fylligt och fint, med bara en aningen kluvna toppar.  Denna gången var det inte bara topparna som skulle trimmas utan håret skulle bli rejält mycket kortare. Håret hade nämligen blivit så långt att hon fastnat i både bildörrar och i sadeln när hon skulle rida. Nu hade både hon och hennes mamma bestämt sig att det var dags att byta stil.

Som ni kan se nedan blev resultatet nära nog 50 cm som åkte av, och det kvarvarande håret är givetvis fortfarande riktigt fylligt och fint, och mycket mer lätthanterligt. Det blev ingen snagg, men allt beror ju på vad man jämför med. Givetvis var både mor och dotter väldigt glada och nöjda, och vi får väl se om det blir något headbangande under helgen 🙂

Hyrstol

Just nu söker vi efter drivna och glamorösa frisörer med framåtanda, som vill hyra stol hos oss. Du är antingen ny i gemet eller har varit etablerad under flertalet år, men viktigast är att du vet vad du vill och älskar friheten att vara din egen.

Hos Blondy & Blacky får du stor frihet både i hur du jobbar och vad du jobbar med. Läs mer på vår hyrstols sida och skicka in din intresseanmälan redan idag.

Just nu lägger vi en sista touch på att få våra lokaler färdiga på Storgatan. Våra gamla lokaler i Dalbo Centrum är ett minne blott, och vi har nu moderna, ljusa och välkomnande lokaler. Ett nytt galleri kommer snart här inne på sidorna och på Facebook.

Nya lokaler

1 oktober flyttar vi in i våra nya lokaler på Storgatan 46 i Växjö, tidigare känd som GVG Hyrfilm. Detta ligger på ovansidan av Oxtorget, snett över från Filmstaden.