Köpinformation

I Butiken  Blondy & Blacky

Du kan hänga undan en klänning mot handpenning av 500:- i 3 dagar efter det vill vi ha besked. Inget besked = klänning är bokad och faktura skickas. Handpenningen betalas ej tillbaka. Ändringssömnad tillkommer på priset.

Betalning av klänning skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från bokningsdatum. Vi kan erbjuda fakturabetalning, kontant, kortbetalning eller uppdelning av betalningen med hjälp av Handelsbanken Finans.

Brud hos Blondy & Blacky

Är du en blivande brud rekommenderar vi att du bokar tid, så att du i lugn och ro får prova vårt utbud.  för dina tärnor eller annat följe. OBS! Eventuell ändringssömnad tillkommer. Brudklänning kan hängas undan mot en handpenning på 1500:- i 3 dagar efter det behöver vi få besked om ditt beslut. Om du inte ger oss besked kommer klänningen att bokas som beställd och faktura skickas. Betalning skall vara oss tillhanda inom 10 dagar efter bokningsdatum.

Ändringssömnad

Tillkommer med extra kostnad. Ingen ändringssömnad påbörjas förrän klänningen är fullt betald.

Beställning

av klänning som ej lagerförs är bindande till köp.

Beställning via internet

Att beställa från Blondy & Blacky är enkelt, bekvämt och säkert.

När du ser ett plagg du vill köpa, tryck på knappen ”Köp” för att komma till plaggets detaljsida. På detaljsidan kan du välja färg och storlek. Gör ditt val och tryck på knappen för att lägga artikeln i din kundvagn. Din kundvagn visas högst upp till höger på sidan. Du kan när som helst gå vidare med din beställning genom att trycka på knappen ”Till kassa”. I kassan väljer du betalningssätt, och anger dina adressuppgifter.

För klänningar: I området för kommentarer, fyll gärna i längd, byst, höft och midjemått. Dessa uppgifter hjälper oss att välja korrekt klänning för dig, så att passformen blir perfekt.

För smoking: I området för kommentarer, fyll i din längd, bringa, midjemått och benlängd. Dessa uppgifter hjälper oss välja rätt byxor, jacka och skjortor så att passformen blir perfekt för dig.

Din beställning behandlas sedan tryggt och i fall med kontokort, genom 3D secure. Vi mottar din beställning, skickar en bekräftelse via e-post och skickar din vara. Det brukar ta 3-4 arbetsdagar för normal post att komma fram.

Blondy & Blacky delar inte ut sin kundinformation med tredje part och uppmuntrar inte till ökad ”spam” i din brevlåda. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter under Sekretess-information.

Naturligtvis har du vid distansköp 14 dagars ångerrätt, men vi ser helst att varan returneras inom 7 dagar. Tag först kontakt via e-post petra@blondy.nu

Beställning via E-post eller Telefon

Många känner sig osäkra på att beställa med sitt bankkort online, eller tycker att beställningssystemet kan verka krångligt. Tveka därför inte att skicka din beställning via E-post om du är osäker på vårt formulär. Vid e-postbeställning är det förskottsbetalning som gäller.

Skriv ner din beställning med följande information

  • Längd
  • Bystmått
  • Midjemått
  • Höftmått
  • Beställningsnummer
  • Antal
  • Färg
  • Storlek
  • Datum (när du behöver klänningen)

Ange namn, adress, telefon och e-postadress med er beställning.och ring eller skicka med e-post till:
Butikstelefon: 0470-157 60
E-post: order@blondyblacky.com
Eller besök vår butik på
Storgatan 46 i Växjö

Orderbekräftelse med inbetalningsinformation på Postgiro och Bankgiro skickas till er via e-post.

Vad kan jag förvänta mig?

Vi tar alltid kontakt med kund för att få kundens mått (byst, midja, höft och längd) om detta inte redan har angetts. Allt för att förhindra att du som kund får en klänning som är för liten. Storlekarna skiljer sig åt mellan tillverkare och vi ger dig den mest passande storleken utifrån dina mått. Vi talar också om eventuella ändringar som kan bli aktuella för just dej utifrån dina mått. Du får alltså redan innan din beställning är godkänd reda på om den passar eller om du behöver justera lite vid bysten, midjan eller längd.

Naturligtvis får man ångra sitt köp om man inte skulle tycka om klänningen man beställt.

Ändringar

Tänk på att justeringar kan behöva göras – intag vid byst och upplägg är vanliga justeringar som kan krävas. Alla är vi inte skapta som modeller. Tag kontakt med sömmerska och prova klänningen med skorna du har tänkt använda innan du lägger upp.

Kortsäkerhet

Kortinformation lagras inte hos oss, utan hanteras direkt via vår betalväxel. Alla beställningar skickas krypterat från servern till Blondy & Blacky och inga kortnummer sparas i klartext i någon del av vår websajt.

Läs mer om våra olika betalningsalternativ.