Bal och Brud

Blondy & Blacky har alltid präglats av ett stort utbud till konkurrenskraftiga priser. Hög kvalitet och vänligt bemötande är våra ledord, och ser alltid till att kunden är nöjd med arbetet innan vårt arbete är färdigt.

Bal och Fest hos Blondy

Har du svårt att komma under våra öppettider bokar du tid på telefon 0733 – 446204. Lyxen av att få ha hela butiken för sig själv kostar naturligtvis ingenting. Du kan hänga undan en klänning mot handpenning av 500 Sek i 3 dagar efter det vill vi ha besked. Inget besked = klänning är bokad och faktura skickas. Handpenningen betalas ej tillbaka. Ändringssömnad tillkommer på priset på våra klänningar.

Betalning av klänning skall vara oss tillhanda inom 10 dagar från bokningsdatum. Vi kan erbjuda Faktura betalning, kontant, kortbetalning eller att dela upp betalningen med hjälp av Handelsbanken Finans.

Brud hos Blondy

Är du en blivande brud rekommenderar vi att du bokar tid, så att du i lugn och ro får prova vårt utbud.  för dina tärnor eller annat följe. Eventuell ändringssömnad tillkommer. Brudklänning kan hängas undan mot en handpenning på 1500:- i 3 dagar efter det behöver vi få besked om ditt beslut. Om du inte ger oss besked kommer klänningen att bokas som beställd och faktura skickas. Betalning skall vara oss tillhanda inom 10 dagar efter bokningsdatum.

Ändringssömnad

Ingen ändringssömnad påbörjas förrän klänningen är fullt betald.

Beställning

av klänning som ej lagerförs är bindande till köp.